0

Je winkelwagen is leeg!

Het Idee

Uppii is een idee van Rob en Frank. Rob is altijd al een scooterrijder geweest. In slecht en vochtig weer miste hij een voorziening om goed zicht tijdens zijn scooterritten te houden.

Door de regen op je windscherm vermindert je zicht enorm. Zeker als daar ook nog een lichten van tegenliggers in reflecteren. De enige optie bleek eigenlijk om langs je windscherm te kijken. Een oncomfortabele en onveilige situatie.‘, aldus Rob.

Mobiele ruitenwisser Uppii

In de markt vond Rob geen passende oplossing,  dus bedacht hij er zelf een te maken. Begin 2016 nam hij daarvoor contact op met Frank, die een technische achtergrond heeft, en al snel sloegen beiden de handen ineen in de ontwikkeling van een mobiele ruitenwisser: de Uppii.

Na een uitgebreid ontwikkelingstraject van bijna twee jaar is de Scooter ruitenwisser UPPII klaar om de Nederlandse en Belgische markt te veroveren.

Duurzaam en veilig

Duurzaamheid en veiligheid zijn de belangrijkste speerpunten van UPPII. De onderdelen zijn kwalitatief hoogstaand en gaan lang mee. De UPPII functioneert op een combinatie van oplaadbare batterijen.

De missie van Uppii is om de veiligheid voor scooterrijders tijdens mindere weersomstandigheden enorm te verbeteren. Te beginnen in Nederland en daarna in de rest van Europa!

WIL JIJ OOK VEILIG
DE WEG OP?

Bestel de Uppii ruitenwisser

Hulp nodig?

Bel ons op 06 22 131 434  of email naar info@uppii.nl

Translation missing: nl.general.search.loading