Handleiding UPPII ruitenwisser

Dit vindt u in de doos:

  • Ruitenwissermotor
  • Ruitenwisser blad
  • Lader
  • Montagesticker
  • Schoonmaakdoekjes
  • Bevestigingsplaatje
  • Ruitenwisser arm
  • Afstandsbediening
  • Sticker voor binnenkant scherm
  • Voorwaarden voor een optimaal gebruik en veilig rijden:

De montage van de UPPII

Het monteren van de UPPII op het windscherm van uw scooter is eenvoudig. We nemen alle stappen samen met u door.

Neem allereerst het ruitenwisser blad, de motor en de lader uit de doos.

Trek vervolgens voorzichtig het rubber dopje omhoog.

Sluit de lader aan op deze connectie. Nu kunt u de lader in het stopcontact steken (220V). Tijdens het laden is het LED-lampje rood. Zodra de unit volledig is opgeladen, wordt  het LED-lampje groen.

U kunt nu de montagesticker uit de doos nemen. Voor een optimale hechting van de sticker adviseren wij u uw scherm schoon te maken met water en een klein beetje afwasmiddel. Het scherm droogt u daarna gemakkelijk met een schone vaatdoek of keukenrol.

Plak de montagesticker aan de buitenzijde van uw scherm, zoals op het voorbeeld. Controleer of de sticker goed recht ziet en dat u zowel aan de bovenkant als aan de onderkant voldoende ruimte heeft.

Zit de sticker niet helemaal recht? Geen probleem, u kunt hem gewoon voorzichtig lostrekken en nogmaals plakken.

Wanneer de sticker goed gemonteerd zit, ontvet u de uitsparing aan de onderkant van uw scherm grondig. U kunt hiervoor de meegeleverde schoonmaakdoekjes gebruiken. Na de grondige reiniging laat u het even drogen.

Scooter Ruitenwisser

Uw UPPII in bedrijf

Met de afstandsbediening zet u de UPPII aan door op ‘on’ te drukken. Met de ‘off’-toets schakelt u de UPPII weer uit.

In de doos vindt u nog een kleine sticker voor de afwerking van de binnenkant van uw scherm op de plaats van het  bevestigingsplaatje. Gebruikt u weer een meegeleverd schoonmaakdoekje om het scherm op deze plaats te ontvetten voordat u de sticker plakt.

Vervolgens pakt u het bevestigingsplaatje uit de doos en verwijdert u de beschermlaag op de sticker die op het plaatje zit. U kunt nu het plaatje monteren op uw scherm. U plaatst het plaatje in het midden van de uitsparing van de sticker die u al op uw scherm had geplakt. Doet u dit zo nauwkeurig mogelijk en druk het plaatje stevig aan op uw scherm. Let u er op dat u het plaatje met de ronde kant naar boven plakt!

 

Zit het bevestigingsplaatje goed vast? Dan kunt u de sticker op uw scherm verwijderen.

We zijn al een eind op weg! U pakt nu de ruitenwisser arm uit de doos en klikt daar het ruitenwisserblad op. Op de afbeelding ziet u precies hoe u dit op de juiste manier kunt doen.

Is uw ruitenwissermotor inmiddels volgeladen? Dan ziet u aan de achterkant het LED-lampje groen oplichten. U kunt in dat geval de lader verwijderen en het rubber dopje terug plaatsen in de aansluiting van de lader. Is het lampje nog rood? Wacht u dan nog even tot uw unit volledig is opgeladen.

De ruitenwisser arm (inclusief ruitenwisserblad) plaatst u op de ruitenwissermotor door deze aan te drukken tot u een klik hoort.

U klikt nu de complete unit op het bevestigingsplaatje dat u eerder op uw scherm heeft gemonteerd. U schuift hiervoor de bovenkant over het plaatje en klikt het vast aan de onderkant.

Voorwaarden voor een optimaal gebruik en veilig rijden:

1: De ruitenwisser UPPII is niet bestemd voor voer- en vaartuigen die harder gaan dan 45 km per uur. Bij hogere snelheden wordt het gebruik van de  ruitenwisser UPPII ten strengste afgeraden.

2: De ruitenwisser UPPI is geschikt voor gebruik in continue (mot)regen en kan bij te weinig vochtigheid mogelijk enige krasvorming veroorzaken op uw kunststof scherm. Bij te weinig vochtigheid dient u direct op de afstandbediening de off knop in te drukken. Bij te weinig vochtigheid kunt u wisselend de aan- en uit knop gebruiken voor een beter zicht. Doe dit niet tijdens het rijden.

3: Laad de motorunit tenminste eens per drie maanden op voor een langdurig batterijgebruik en levensduur.

4: In de afstandsbediening zijn twee batterijen geplaatst. Deze kunnen leeg raken bij gebruik. Hiervoor geldt geen garantie.

Gefeliciteerd! Uw UPPII is nu geïnstalleerd.

Scooter Ruitenwisser

Uw UPPII in bedrijf

Met de afstandsbediening zet u de UPPII aan door op ‘on’ te drukken. Met de ‘off’-toets schakelt u de UPPII weer uit.

In de doos vindt u nog een kleine sticker voor de afwerking van de binnenkant van uw scherm op de plaats van het bevestigingsplaat. Gebruikt u weer een meegeleverd schoonmaakdoekje om het scherm op deze plaats te ontvetten voordat u de sticker plakt.

Scooter Ruitenwisser
Uppi demontabele ruitenwisser set

Het opbergen van uw UPPII

In de doos vindt u een hoes om de UPPII in op te bergen als u uw scooter ergens parkeert.

Voor het demonteren van uw UPPII drukt u op de zilveren knop op uw unit, waardoor u de complete ruitenwisser  arm kunt verwijderen.

Door met één hand de unit naar beneden te  klikken en daarna van onderen los te maken.

Doe de twee onderdelen in de hoes zodat ze niet beschadigen en leg ze in de ruimte onder uw buddyseat.

Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw UPPII en wensen u veel veilige kilometers toe!